Zwembad op maat

EPS-bouwblokken worden niet alleen gebruikt in de constructie van gebouwen, maar ze vinden ook toepassing in andere structuren, zoals in een zwembad op maat. Door hun uitstekende isolerende eigenschappen en lichtgewicht constructie zijn EPS-bouwblokken ideaal voor het bouwen van zwembaden die voldoen aan specifieke ontwerpvereisten en beschikken over een hoge energie-efficiëntie.

Offerte aanvragen >

zwembad-op-maat-eps1

Wat zijn EPS-bouwblokken?

EPS bouwblokken zijn een tamelijk nieuw bouwmateriaal dat steeds vaker toegepast wordt. EPS staat voor "geëxpandeerd polystyreen". Het is een lichtgewicht, thermisch isolerend materiaal dat wordt geproduceerd door polystyreenhars te verwarmen en onder druk uit te zetten met behulp van stoom. Het voordeel van EPS-bouwblokken voor uw zwembad op maat is dat ze gemakkelijk te vormen zijn en zich aanpassen aan complexe ontwerpen. De lichtheid van EPS maakt het ook eenvoudig te hanteren, zelfs voor precieze installaties zoals een overlooprand. Bovendien biedt EPS uitstekende thermische isolatie, wat helpt om de watertemperatuur te behouden. Dit is vooral belangrijk bij zwembaden met overloopranden die extra waterverdamping hebben.

Voordelen EPS-bouwblokken

Isolerende eigenschappen
De isolerende eigenschappen van EPS-bouwblokken zorgen voor een constante watertemperatuur in het zwembad, wat resulteert in energiebesparing en lagere kosten voor het verwarmen van het water.

Lichtgewicht
Bovendien zijn EPS-bouwblokken lichtgewicht en gemakkelijk te verplaatsen, waardoor de installatie van het zwembad in snel tempo uitgevoerd kan worden.

Duurzaamheid 
EPS-bouwblokken zijn duurzaam en hebben een lange levensduur. Ze zijn bestand tegen vocht en schimmels, waardoor ze minder gevoelig zijn voor verval en onderhoud.

Maatwerk
Met EPS bouwblokken kunt u bij Van Esterik Betonwerken een zwembad op maat laten ontwerpen dat perfect aansluit bij uw wensen en de beschikbare ruimte. 

zwembad-op-maat-eps-blokken

Over Van Esterik Betonwerken

Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van betonwerk, levering van beton en materialen. Wij hebben als hoofdactiviteit het aannemen, uitvoeren en storten van betonvloeren en funderingen in alle sectoren van bedrijfsmatig tot particulier. Wij zijn dé specialist op het gebied van betonwerken en zwembaden op maat. Daarom garanderen wij u altijd de hoogste kwaliteit.

Bekijk onze projecten >

Zekerheden

✓ Oplevering binnen 1 maand
✓ Duurzaam product
✓ Uitstekende reviews
✓ Persoonlijke service
✓ Binnen 1 dag offerte

Vraag nu uw offerte aan voor een zwembad op maat >

Van Esterik Betonwerken

  • checkOplevering binnen 1 maand
  • checkPersoonlijke service
  • checkRuim 20 jaar ervaring
  • checkBinnen 1 dag offerte
  • checkOveral in Nederland