Fundering op heipalen

Wilt u graag een fundering op heipalen laten maken? Bij Van Esterik Betonwerken gaan we u daar zeker enthousiast bij helpen. Als specialist in werkzaamheden op het gebied van beton, gaan wij graag aan de slag met uw fundering. Neemt u voor meer informatie over een fundering op heipalen contact met ons op. Wij voorzien u graag van een oriënterende offerte op maat.

Bij een paalfundering bestaat de fundering voor een constructie uit meerdere palen. Die heien onze specialisten in de grond of ze gieten en / of schroeven ze. De fundering op heipalen is de meest voorkomende vorm van paalfundering. De betonnen heipalen worden in Nederland erg veel gebruikt. Grote kans dus dat de paalfundering voor uw project ook bestaat uit een fundering op heipalen. De specialisten van Van Esterik Betonwerken zijn de aangewezen vakmensen die hiermee voor u aan de slag gaan.

 

Kosten fundering op heipalen

Wanneer u de fundering op heipalen door Van Esterik Betonwerken laat maken, kunt u rekenen op een scherpe prijs. We bespreken met u de exacte situatie en maken een gedegen plan van aanpak. Vervolgens stellen we een verhelderende offerte voor u op. Gaat u akkoord? Dan gaan we aan de slag met de werkzaamheden. Wanneer u contact met ons opneemt vragen we u dan ook om ons zo veel mogelijk informatie door te geven. Op die manier kunnen we een gedetailleerde offerte opstellen. Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact opnemen om de mogelijkheden van fundering op heipalen met één van onze specialisten te bespreken.

fundering-op-heipalen-1 fundering-op-heipalen-3 fundering-op-heipalen

Werkzaamheden die Van Esterik Betonwerken uitvoert

Van Esterik Betonwerken is gespecialiseerd in veel verschillende betonwerkzaamheden. Wij verzorgen uw project van A tot Z:

 • Wapening leveren en aanbrengen
 • Isolatie leveren en aanbrengen
 • Betonpomp leveren
 • Beton leveren en aanbrengen
 • Beton storten
 • Betonvloer vlinderen

Laat u enkel de fundering op heipalen door ons maken, of kiest u voor een totaalpakket? Neemt u daarvoor dan gerust contact met ons op en bespreek de mogelijkheden met onze specialist.

Service van de specialist

Waarom u de fundering op heipalen juist door Van Esterik Betonwerken laat maken? Wij vinden goede communicatie belangrijk en hanteren daarom korte lijnen. U weet zo altijd precies waar u aan toe bent, en hebt een vast contactpersoon bij wie u voor vragen terecht kunt. Bovendien communiceren we helder over de kosten, die u vooraf te zien krijgt in een verhelderende offerte op maat. We werken snel en vakkundig om u te voorzien van een eindresultaat van zeer hoge kwaliteit. Profiteer ook van onze jarenlange ervaring en neem contact met ons op voor een verduidelijkende offerte.

Offerte

Laat u de fundering op heipalen voor uw project maken door Van Esterik Betonwerken. Neem voor meer informatie en een persoonlijke offerte contact op via het contactformulier op deze site, telefonisch via 06 22403685 of door een e-mail te sturen naar info@vanesterikbetonwerken.nl. We staan graag voor u klaar.

Van Esterik Betonwerken

 • checkOplevering binnen 1 maand
 • checkPersoonlijke service
 • checkRuim 20 jaar ervaring
 • checkBinnen 1 dag offerte
 • checkOveral in Nederland