Betonvloer terrasoverkapping

Bent u van plan om een terrasoverkapping te plaatsen in uw tuin? Zorg dan voor een strakke, egale vloer door middel van beton. Wanneer u kiest voor een terrasoverkapping met een betonvloer zult u zien dat de houten, sfeervolle terrasoverkapping een strak en modern tintje krijgt. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over onkruid en het sjouwen met zware tegels is ook niet nodig.

✓ Egale vloer onder uw terrasoverkapping
✓ Oplevering binnen één maand
✓ Strakke, moderne uitstraling
✓ Persoonlijke service
✓ Heerlijke plek om te genieten in én van uw tuin

Hoe ziet een betonvloer voor uw terrasoverkapping eruit?

Een betonvloer, hoe ziet die eruit? Een betonvloer voor uw terrasoverkapping kunnen we het beste omschrijven als kunstmatig, samengesteld en steenachtig materiaal. De gemakkelijke verwerkbare emulsie kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt, waaronder als betonvloer onder uw terrasoverkapping. Beton is een hoogwaardig bouwmateriaal dat is samengesteld uit cement (wat eigenlijk het bindmiddel is) zand, steenslag of grind. Wanneer aan deze substantie water wordt toegevoegd gaat dit door een chemische werking verharden. Dit zorgt voor een strakke en moderne vloer van beton voor uw terrasoverkapping. Een goed bouwwerk staat op een degelijk fundament. Lees hier alles over onze funderingen. 

Betonvloer voor uw terrasoverkapping laten storten

Als u een betonvloer voor uw terrasoverkapping wilt laten storten, is het verstandig om u eerst te verdiepen in een aantal zaken. Ons advies is om vooraf te kijken naar het juiste type beton voor de betonvloer van uw terrasoverkapping. Daarbij is de sterkteklasse van het beton bepalend voor een betonvloer voor uw terrasoverkapping. Er wordt ook wel een dampdichte vloeistof aangebracht op het betonoppervlak of het oppervlak wordt continue nat gehouden.

Betonvloer in elke wens

Wij maken voor u elke gewenste betonvloer onder uw terrasoverkapping, inclusief wapening, isolatie en andere benodigdheden. Dit doen we voor zowel particulieren als aannemers. We zorgen niet alleen voor betonvloeren onder terrasoverkappingen, maar ook voor woningbouw, aanbouw, garages, tuinhuisjes, schuttingen, terrassen, veranda´s en bedrijfsruimtes. Onze werkzaamheden bestaan uit: bekisting, folie of tempex, het leveren en aanbrengen van de wapening, leveren en storten van het beton met de betonpomp. Gaat u voor een standaard, monolithisch (gevlinderd) afgewerkte betonvloer of een schoonwerk betonvloer in uw favoriete kleur? Wij laten uw wensen voor de betonvloer van uw terrasoverkapping graag in vervulling gaan.

Offerte betonvloer terrasoverkapping aanvragen

Vraag snel en gemakkelijk een offerte aan voor een betonvloer onder uw terrasoverkapping. Wij kunnen u binnen één dag een offerte toesturen. Hebt u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wilt graag een gevlinderd betonnen vloer onder uw terrasoverkapping, maar twijfelt u er nog aan of het bij u en uw tuin past? Wilt u graag meer advies? Neem contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak voor een adviesgesprek.

Moderne stijl

Een gevlinderd betonnen vloer onder uw terrasoverkapping past perfect in de moderne stijl. Strakke lijnen, zonder voegen en mooi egaal. De strakke lijnen accentueren in veel gevallen de strakke lijnen van uw terrasoverkapping. Houdt u er wel rekening mee dat asymmetrische vlakken duurder zijn door de bekisting. Bekisting is een tijdelijke omkadering waar we het beton in storten. De bekisting moet daarom om elk vlak heen gemaakt worden. Naderhand verwijderen we de bekisting zodat er mooie, strakke vlakken ontstaan. Bekijk hier onze betonvloer projecten. Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem contact met ons op, wij helpen u verder.

Een betonvloer in zonnige stijl

Het is ook mogelijk om uw betonnen ondervloer voor uw terrasoverkapping in een zonnige stijl uit te voeren. Door de kleur basis grijs met 25% zandkleur te gebruiken ontstaat er een warme, zachte en natuurlijke uitstraling. In combinatie met de kleuren van uw woning, het stucwerk, het type bomen en de planten beleeft u in uw eigen tuin dagelijks het ultieme vakantiegevoel.


Een gevlinderd betonnen vloer in landelijke stijl

Ook kunt u een gevlinderd betonnen vloer voor uw terrasoverkapping toepassen in een landelijke tuinstijl. Hierin zorgt de vloer van beton voor een rustige basis die u verder kunt aankleden met bijvoorbeeld mooie stenen en veel groen. Een kleine boomgaard met wat fruitboompjes maakt het geheel natuurlijk helemaal af.

Een betonvloer als verlening van uw woonruimte

Een betonvloer onder uw terrasoverkapping of veranda zorgt voor een verlenging van uw huis. Echt een plek om de zomeravonden langer richting het najaar door te trekken. En om éxtra vroeg in het voorjaar al buiten te zitten. In combinatie met een stoere loungebank met dikke kussens en een buitenkeuken of een barbecue is dit een garantie voor ontspannende en culinaire weekends.

beton-vloer-terras betonvloer-terrasoverkapping betonvloer-voor-terras

Van Esterik Betonwerken

  • checkOplevering binnen 1 maand
  • checkBinnen 1 dag offerte
  • checkOveral in Nederland
  • checkScherpe tarieven
  • checkVCA gecertificeerd