Betonvloer garage

Van Esterik betonwerken

Ben je op zoek naar een erkend bedrijf in het verwerken van beton? Van Esterik Betonwerken is een bedrijf wat gespecialiseerd is in het storten van betonvloeren en funderingen. Voor de woonkamer, keuken of een betonvloer garage is Van Esterik Betonwerken het bedrijf wat je zoekt.

Wat is beton eigenlijk?

Een kunstmatig, samengesteld, steenachtig materiaal, wat voor vele doeleinden kan worden gebruikt. Een gemakkelijk verwerkbare emulsie, die vooral voor een betonvloer garage uitermate geschikt is. Een hoogwaardig bouwmateriaal wat is samengesteld uit cement, wat eigenlijk het bindmiddel is, zand, steenslag of grind. Wanneer aan deze substantie water wordt toegevoegd gaat dit door een chemische werking verharden.


Betonvloer garage laten storten

Als je beton laat storten, is het verstandig je wat te verdiepen in een aantal zaken. Je hebt het juiste type beton nodig voor een bepaalde klus, in dit geval voor een betonvloer garage. De sterkteklasse van het beton is bepalend voor een betonvloer of fundering van een aanbouw, buitenterras of een woonhuis.

Snel droog
Er bestaat een betonmengsel wat extra snel droogt. Dit kan nodig zijn wanneer er direct moet worden doorgewerkt aan een bepaald project. Ook bij vriezend weer wordt dit sneldrogende mengsel wel gebruikt.

Verdichten
Beton wat een bewapening heeft zal goed moeten worden afgedekt om het indringen van vloeistoffen te voorkomen. Vooral wanneer een betonspecie poreus opdroogt, kan de bewapening gaan roesten. Het betonoppervlak wordt daarom met plasticfolie afgedekt, zodat het vrijkomende vocht niet kan verdampen.
Er wordt ook wel een dampdichte vloeistof aangebracht op het betonoppervlak of het oppervlak wordt continue nat gehouden.

Van Esterik Betonwerken