Betonvloer paardenstal

Zorg voor een sterke ondergrond voor uw paarden met een betonvloer in uw paardenstal. Als u plannen heeft om de paardenstal te vernieuwen, te verbouwen of een nieuwe stal te plaatsen storten wij graag de betonvloer. Een vloer van beton is niet alleen strak, maar ook ontzettend stevig waardoor de betonvloer zeer geschikt is voor uw paarden.

U en uw paarden willen zich natuurlijk prettig voelen op de betonvloer. Dat gevoel snappen wij! Een belangrijk aspect is dat de betonvloer makkelijk schoon te maken is. Wel zo handig in een paardenstal. Om die reden maken wij de betonvloer schuurpapier glad, een egale vloer dat makkelijk schoon te maken is met voldoende grip. Ook onder vochtige omstandigheden.

whatsapp-image-2021-09-13-at-14-15-10--1- whatsapp-image-2021-09-13-at-14-15-10--2- whatsapp-image-2021-09-13-at-14-15-10--3-

✓ Geschikt voor mens en dier
✓ Ruim 20 jaar ervaring
✓ Overal in Nederland
✓ Van grote manege tot in uw achtertuin
✓ Binnen 1 dag offerte

Betonnen vloeren zijn heel gebruikelijk in stallen. Het is zeer duurzaam en gemakkelijk schoon te maken en is moeilijk te beschadigen. Stalvloeren moeten niet al te ruw zijn maar ook niet al te glad. Het oppervlak moet een goede bodem zijn voor de hoeven van uw paarden. Voor het op de juiste wijze aanbrengen van een stalvloer van beton heeft u een professional nodig die de juiste vloer kan garanderen. Ook het verwerken van afschot in stalvloeren is een zaak van de specialist. Van Esterik Betonwerken heeft ruime ervaring met bovenstaande werkzaamheden en kan uw stalvloer voorzien van de meest optimale betonvloer.

Over Van Esterik Betonwerken

Wij maken voor u elke gewenste kwaliteitsvloer, inclusief wapening, isolatie en andere benodigdheden. Dit doen we voor zowel particulieren als aannemers; van woningbouw, aanbouw, garage, tuinhuizen, schutting, terrassen tot bedrijfsruimtes en dus ook paardenstallen. Onze werkzaamheden bestaan uit: bekisting, folie of tempex, leveren en aanbrengen wapening, leveren en storten beton met betonpomp.

Van Esterik Betonwerken