Beton zwembad

De laatste jaren zien wij het ontzettend veel terug: zwembaden van beton. Wellicht denk u bij een zwembad direct aan een kunststof product, maar heeft u wel eens gedacht aan beton? Het is een populaire manier om uw (natuur)zwembad of zwemvijver te maken. Wij verzorgen het storten van beton op locatie. Het beton zorgt niet alleen voor een duurzaam product, maar ook voor een strakke en moderne uitstraling. Wij komen graag eens langs bij u om te kijken naar de mogelijkheden.

whatsapp-image-2021-07-01-at-20-16-44--2-

Bouwkundig zwembad van beton

Een betonnen zwembad is altijd een bouwkundig zwembad. Een zwembad van beton wordt op locatie en volledig op maat gemaakt. Het grootste voordeel? U heeft de volledige keuzevrijheid bij het ontwerpen van uw natuurzwembad, zwemvijver of modern zwembad van beton. Er zijn geen beperkingen op vlak van afmetingen, vorm, afwerking…  Het is volledig aan u! En daar helpen wij u graag bij.


Voordelen van betonnen zwembad

1. Lange levensduur
Betonnen zwembaden zijn heel duurzaam. Beton is erg sterk en gaat dan ook veel langer mee dan andere materialen. Een zwembad in beton is voor het leven. Het beton is niet alleen een duurzaam product, maar zorgt ook voor een strakke en moderne uitstraling.

2. Mogelijk in alle vormen
Vierkant, L-vormig, rechthoekig, rond, ovaal… het kan allemaal!

3. Geen beperkingen op vlak van afmetingen
Waar je bij andere zwembaden beperkt bent tot standaardafmetingen, kan je bij een zwembad in beton de afmetingen volledig zelf bepalen. Tip: een diepte van minimum 1,5 m is aan te raden om veilig in het zwembad te kunnen springen.

Benieuwd naar nóg meer voordelen? Neem contact met ons op!

whatsapp-image-2021-07-01-at-20-16-44

Betonnen zwembad plaatsen

U vraagt zich waarschijnlijk af hoe wij te werk gaan wanneer we een betonnen zwembad plaatsen. Onze specialiteit is het ter plaatsen gieten van een betonnen zwembad. Hierbij gieten wij waterdicht beton tussen een bekisting. De vloerplaat wordt op een waterdichte folie en wapeningsnet gegoten.

Daarnaast realiseren wij ook zwembaden uit spuitbeton. Bij deze opbouwmethode wordt beton op een vlechtwerk van wapening gesproken. Deze methode is erg geschikt om zwembaden met speciale vormen en afrondingen te realiseren.


Zwembad van beton door Van Esterik Betonwerken

Wij maken voor u elke gewenste betontoepassing, inclusief wapening, isolatie en andere benodigdheden. Dit doen we voor zowel particulieren als aannemers; zwembaden, woningbouw, aanbouw, garage, tuinhuizen, schutting, terrassen tot bedrijfsruimtes. Onze werkzaamheden bestaan uit: bekisting, folie of tempex, leveren en aanbrengen wapening, leveren en storten beton met betonpomp. Gaat u voor een betonvloer in uw favoriete kleur of wilt u een zwembad van beton laten maken? Wij laten uw wensen graag in vervulling gaan.

whatsapp-image-2021-07-01-at-21-33-25--5-

Offerte Zwembad van beton

Vraag snel en gemakkelijk een offerte aan voor een betonvloer oprit. Wij kunnen u binnen 1 dag een offerte toesturen!

Heeft u vragen? Aarzel niet om contact op te nemen.

whatsapp-image-2021-07-01-at-20-16-44--3-

Van Esterik Betonwerken

  • checkOplevering binnen 1 maand
  • checkPersoonlijke service
  • checkRuim 20 jaar ervaring
  • checkBinnen 1 dag offerte
  • checkOveral in Nederland
  • checkVerkoop materiaal
  • checkScherpe tarieven
  • checkVCA gecertificeerd