Betonvloer woonkamer

Bedrijf in betonwerken

Bent u op zoek naar een bedrijf in betonvloeren, dan bent u bij Van Esterik Betonwerken op de juiste plek. Deze erkende aannemer is gespecialiseerd in betonvloerenaanleg bij bedrijven maar ook bij de particulier. Van startfase tot overdracht wordt gewerkt naar het allerbeste eindresultaat.

Betonvloer woonkamer

Van Esterik Betonwerken zorgt voor een snelle service en een nauwkeurig kostenplaatje. Alles wordt van begin tot eind berekend, dus u weet waar u aan toe bent. Er wordt een gedetailleerde uitleg gegeven over hoe te werk wordt gegaan. Dit zijn de pluspunten van dit bedrijf, evenals het professioneel werken en het afleveren van een kwaliteitsproduct.

Voor een afgewerkte betonvloer wordt steeds vaker gekozen door particulieren. Een betonvloer is naadloos en in vele kleuren verkrijgbaar. Deze vloer past bij vele woonstijlen maar staat fantastisch in een industrieel interieur. Een stoere, robuuste vloer die veel voordelen heeft. Gemakkelijk in onderhoud en hygiënisch. Dit komt door het naadloze, gladde oppervlak waar geen stof- en vuilresten kunnen achterblijven. De betonvloer huiskamer is sneller klaar en kan door toevoegingen van kleurstoffen in de juiste tint worden geleverd. De dikte van de vloer is per project te bepalen.

Een betonvloer kan wel na enige tijd op plekken, waar veel wordt gelopen, wat doffer worden. Dit is echter met de juiste middelen snel op te lossen. Uiteindelijk is beton een natuurlijk materiaal, wat onder invloed van temperatuurverschillen kan krimpen en uitzetten. Een deskundig betonverwerkingsbedrijf zal barsten of scheuren voorkomen door om de zoveel meter uitzetvoegen aan te brengen.

Betonvloer met vloerverwarming

De vloerverwarming wint steeds meer aan populariteit. Geen lelijke radiatoren meer in het interieur, maar een warme vloer die behaaglijk is in de winterperiode. De naadloze, gladde betonvloer huiskamer past als vloerbedekking, prima in het plaatje. Er zijn wel een paar punten die in acht moeten worden genomen.
Uitzetvoegen
Het gebruik van uitzetvoegen bij de aanleg van een betonvloer met vloerverwarming is noodzaak. De vloer zal uitzetten en scheuren gaan vertonen wanneer deze uitzetvoegen ontbreken. Wilt u een betonvloer en vloerverwarming dan zal de installateur van deze verwarming moeten samenwerken met het bedrijf wat betonvloeren aanbrengt. Uitzetvoegen en thermische onderbrekingen moeten op aanraden van de verwarmingsinstallateur op bepaalde plekken worden aangebracht.
Dikte betonvloer
De dikte van een betonvloer kan met vloerverwarming oplopen tot wel 18 cm. Een dikte van minimaal 7 cm is noodzakelijk om geen scheurvorming te krijgen.
Nadat uiteindelijk de vloerverwarming en betonvloer woonkamer zijn geplaatst zal de drogingstijd beginnen. De vloer moet enkele weken drogen voordat de verwarming wordt opgestart.

Een betonvloer in combinatie met vloerverwarming zorgt voor:

• Een lager energieverbruik en comfortabel gevoel
• Een strak aanzien en tijdloze look
• Betere luchtkwaliteit

Van Esterik Betonwerken

  • checkRuim 20 jaar ervaring
  • checkBinnen 1 dag offerte
  • checkOveral in Nederland
  • checkVerkoop materiaal
  • checkScherpe tarieven
  • checkVCA gecertificeerd