Betonvloer bedrijfshal

Zoekt u een betonvloer voor uw bedrijfshal? Dan hebt u in Van Esterik Betonwerken uw specialist gevonden voor een grondige aanpak. Wij zijn een nuchter en gedegen bedrijf met meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van betonwerk, de levering van beton en alle bijbehorende materialen. 

Wij hebben als hoofdactiviteit het aannemen en uitvoeren van betonvloeren en funderingen in alle sectoren van bedrijfsmatig tot particulier. Wij zijn dé specialist op het gebied van een betonvloer voor uw bedrijfshal. Daarom garanderen wij u altijd de hoogste kwaliteit.

Hoogwaardige oplossingen

Van Esterik Betonwerken is dé specialist in het aanleggen van betonvloeren voor bedrijfshallen. Met jarenlange ervaring en expertise bieden wij hoogwaardige betonvloeroplossingen voor diverse industrieën. Ons team van betrouwbare en deskundige medewerkers staat garant voor kwaliteit, duurzaamheid en efficiëntie in elk project. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of uitbreiding, wij leveren maatwerkoplossingen die perfect aansluiten op de specifieke eisen van uw bedrijfshal. Onze betonvloeren zijn van hoge kwaliteit en geschikt voor intensief gebruik. Met een vakkundige aanpak en geavanceerde technieken zorgen wij voor een strakke en sterke betonvloer in uw bedrijfshal die jarenlang meegaat.

Bekijk onze projecten -

Solide basis

Bij Van Esterik Betonwerken begrijpen we dat elke bedrijfshal uniek is. Daarom luisteren we naar uw wensen en denken we actief met u mee tijdens het hele proces. We kunnen rekening houden met specifieke belastbaarheidseisen, vloerverwarming, antislip- en slijtagebestendige coatings en andere speciale vereisten. Onze betonvloeren worden met zorg geplaatst en afgewerkt, zodat u kunt vertrouwen op een solide basis voor uw bedrijfsactiviteiten. Neem vandaag nog contact op met Van Esterik Betonwerken voor een oriënterend adviesgesprek. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van een op maat gemaakte oplossing voor uw bedrijfshal. Vertrouw op onze expertise en kies voor een betrouwbare partner in betonvloeren.

De service van Van Esterik Betonwerken

Waarom u nu juist voor Van Esterik Betonwerken kiest voor het storten van een betonvloer in de bedrijfshal van uw organisatie? Wanneer u voor onze service kiest, profiteert u onder andere van:

 • Een mooi eindresultaat van topkwaliteit
 • Meer dan twintig jaar ervaring in betonwerken
 • Snelle, nauwkeurige en efficiënte uitvoering van de werkzaamheden
 • Een goede, persoonlijke service
 • Heldere communicatie met onze specialisten doordat we korte lijnen hanteren
betonvloer-bedrijfshal cementdekvloer-2 betonvloer-bedrijfshal-1

Van Esterik Betonwerken stort uw betonvloer

Voor een egale, strakke en perfect afgewerkte betonvloer in uw bedrijfshal, slaagt u bij Van Esterik Betonwerken altijd. Wij storten onder andere ook beton voor huizen, terassen, veranda's en opritten. En we gaan ook aan de slag met de afwerking van de vloer, zodat hij helemaal egaal en slijtvast wordt. Zo kunnen we bijvoorbeeld de betonvloer in uw bedrijfshal monoliet afwerken. Dit heet ook wel vlinderen. We verzorgen een vloeistofdichte betonvloer in uw bedrijfshal met PBV certificaat of een ruw gestorte werkvloer. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wilt u met behulp van de betonvloer verschillende secties in uw bedrijfshal aanduiden? Met behulp van een kleurpigment is het vrij eenvoudig om de vloer een andere kleur te geven.

Voordelen betonvloer in een bedrijfshal

De betonvloer is veelvoorkomend in bedrijfshallen en dat heeft zo zijn redenen. Een betonvloer is namelijk heel geschikt als bedrijfsvloer. Wij zetten de voordelen voor u op een rij:

 • De betonvloer in uw bedrijfshal gaat vele generaties mee
 • U hoeft er slechts minimale onderhoudswerkzaamheden aan uit te voeren
 • De betonvloer is erg duurzaam en slijtvast
 • Even dweilen en stofzuigen (in grote bedrijfshallen met een speciale machine) is al voldoende
 • Eventuele beschadigingen kunt u eenvoudig - laten - herstellen
 • De betonvloer is geschikt voor veel verschillende branches, omdat het bijvoorbeeld vloeistofdicht gemaakt kan worden en goed bestand is tegen chemicaliën

Offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van een betonvloer voor uw bedrijfshal, hebt u vragen over onze service of wilt u een offerte ontvangen? Neem dan direct contact met ons op via het contactformulier hier op de site. U kunt ons ook telefonisch bereiken door te bellen naar 06 22403685 of stuurt u  een mail naar info@vanesterikbetonwerken.nl. Van Esterik Betonwerken gaat graag aan de slag voor u met een betonvloer voor uw bedrijfshal.

Van Esterik Betonwerken

 • checkOplevering binnen 1 maand
 • checkPersoonlijke service
 • checkRuim 20 jaar ervaring
 • checkBinnen 1 dag offerte
 • checkOveral in Nederland