Betonnen oprit

Het storten van een betonvloer voor uw oprit is een van onze vakgebieden. Wij zorgen dat uw auto waterpas staat op een egale vloer. Eén bijkomend voordeel: een betonvloer bij uw woning, tuin of bedrijfspand ziet er strak en modern uit! Bovendien is een betonvloer een duurzaam product, is het makkelijk schoon te maken en gaat het ontzettend lang mee. Wij komen graag eens bij u langs om de mogelijkheden te bekijken.

✓ Oplevering binnen 1 maand
✓ Eenvoudig schoon te maken
✓ Strakke, moderne uitstraling
✓ Persoonlijke service
✓ Stevig en duurzaam

whatsapp-image-2021-07-01-at-21-33-25--6-

Een betonvloer, hoe ziet dat eruit?

Het beton voor uw (toekomstige) oprit kunnen we het beste omschrijven als kunstmatig, samengesteld, steenachtig materiaal. De gemakkelijke verwerkbare emulsie kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt, waaronder als betonnen oprit. Beton is hoogwaardig bouwmateriaal wat is samengesteld uit cement (wat eigenlijk het bindmiddel is) zand, steenslag of grind. Wanneer aan deze substantie water wordt toegevoegd gaat dit door een chemische werking verharden. Dit zorgt voor een strakke, sterke en moderne oprit van beton.

whatsapp-image-2021-07-01-at-21-33-25--16-

Betonvloer oprit laten storten

Als u een oprit van beton wilt laten storten, is het verstandig om u eerst te verdiepen in een aantal zaken. Ons advies is om eerst te kijken naar het juiste type beton voor uw oprit. Daarbij is de sterkteklasse van het beton bepalend voor een oprit van beton. Er wordt ook wel een dampdichte vloeistof aangebracht op het betonoppervlak of het oppervlak wordt continue nat gehouden.

Kleuren oprit van beton

Wanneer u aan beton denkt, zal u ongetwijfeld denken aan de kleur grijs. Dit is ook logisch aangezien midden- en donkergrijs de meest verkochte kleuren zijn voor een betonnen oprit. Het is zelfs mogelijk om deze kleuren te combineren waardoor er een mooi 'gewolkt' effect ontstaat. Een gewolkte oprit heeft niet alleen een chique uitstraling, het zorgt er namelijk ook voor dat het vuil op de betonnen oprit niet opvalt.

whatsapp-image-2021-07-01-at-21-33-25--7-

Hoe wordt een betonnen oprit aangebracht?

Wanneer wij en betonnen oprit gaan storten gebruiken we altijd afschot. Dit zorgt ervoor dat het water goed van de oprit afloopt. Er wordt rekening gehouden met 1 tot 1,5 cm afschot per stekkende meter. Uiteraard leveren wij de oprit van beton schoon op en geven wij tips en tricks om de oprit zo goed mogelijk te onderhouden.

whatsapp-image-2021-07-01-at-20-07-21--1-1

Meer dan betonnen opritten

Wij maken voor u elke gewenste oprit van beton, inclusief wapening, isolatie en andere benodigdheden. Dit doen we voor zowel particulieren als aannemers. We zorgen niet alleen voor een betonnen oprit, maar ook voor woningbouw, veranda's, aanbouw, garages, tuinhuisjes, schuttingen, terrassen en bedrijfsruimtes. Onze werkzaamheden bestaan uit: bekisting, folie of tempex, leveren en aanbrengen wapening, leveren en storten beton met betonpomp. Gaat u voor een standaard, monolitisch (gevlinderd) afgewerkte betonvloer of een schoonwerk betonvloer in uw favoriete kleur? Wij laten uw wensen voor uw betonnen oprit graag in vervulling gaan.

Van Esterik Betonwerken

  • checkOplevering binnen 1 maand
  • checkPersoonlijke service
  • checkRuim 20 jaar ervaring
  • checkBinnen 1 dag offerte
  • checkOveral in Nederland
  • checkVerkoop materiaal
  • checkScherpe tarieven
  • checkVCA gecertificeerd