Betonvloer Bussum

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van wapening en het afstorten van betonvloeren voor o.a. vloeren in huis, zwembaden, opritten, terrassen en veranda's. Voor elke vloer en locatie in Bussum hebben wij een oplossing! 

Daarnaast is het maken van funderingen voor woonhuizen, verdiepingen of aanbouwen in Bussum één van onze hoofdactiviteiten. Dit doen wij voor zowel particulieren als aannemers uit Bussum. Wij hebben voor elke fundering de juiste materialen en betonsamenstellingen.

✓ Oplevering binnen 1 maand
✓ Eenvoudig schoon te maken
✓ Strakke, moderne uitstraling
✓ Persoonlijke service
✓ Stevig en duurzaam

Hieronder een overzicht van uitgevoerde projecten in Bussum. Laat u inspireren...

Terras betonvloer Bussum

Bent u van plan om uw terras een make-over te geven? Pak het goed aan met een betonvloer! Wanneer u kiest voor een betonnen terras zult u zien dat uw tuin in Laren een chique en strakke uitstraling krijgt.

whatsapp-image-2021-07-01-at-20-16-40--5-

Zwembad van beton in Bussum

De laatste jaren zien wij het ontzettend veel terug in Bussum: zwembaden van beton. Wellicht denk u bij een zwembad direct aan een kunststof product, maar heeft u wel eens gedacht aan beton? Het is een populaire manier om uw zwembad of zwemvijver te maken.Wij verzorgen het storten van beton. Het beton zorgt niet alleen voor een duurzaam product, maar ook voor een strakke en moderne uitstraling. Wij komen graag ook eens bij u langs in Bussum om te kijken naar de mogelijkheden.

whatsapp-image-2021-07-01-at-20-16-44--2-

Veranda betonvloer Bussum

Tijd voor een veranda? Zorg dan voor een strakke, egale betonvloer. Wanneer u kiest voor een veranda met een betonvloer zult u zien dat de sfeervolle veranda een strakke en moderne uitstraling krijgt. Zo kunt u met een gerust hart mensen ontvangen in prachtige uw tuin!

whatsapp-image-2021-09-13-at-13-37-58

Betonvloer als oprit in Bussum

Het storten van een betonvloer voor uw oprit is een van onze vakgebieden. Wij zorgen dat uw auto waterpas staat op een egale vloer. Eén bijkomend voordeel: een betonvloer voor uw woning of pand zier er strak en modern uit! Bovendien is een betonvloer een duurzaam product, is het makkelijk schoon te maken en gaat het ontzettend lang mee. 

whatsapp-image-2021-07-01-at-20-07-21--1-

Van Esterik Betonwerken

  • checkOplevering binnen 1 maand
  • checkPersoonlijke service
  • checkRuim 20 jaar ervaring
  • checkBinnen 1 dag offerte
  • checkOveral in Nederland
  • checkVerkoop materiaal
  • checkScherpe tarieven
  • checkVCA gecertificeerd