Beton onderhoud

Bent u op zoek naar een bedrijf met stevige ervaring in beton onderhoud? Dan bent u bij Van Esterik Betonwerken met juiste partij in contact. Hoe beton repareren en onderhouden? Daar vertellen we u in dit artikel meer over. De kern is: goed onderhoud van beton is een belangrijk onderdeel van het voorkomen van betonschade.

Betonschade komt bijvoorbeeld voor in de vorm van scheuren in het beton of afbrokkeling van het beton. Het is belangrijk om beton onderhoud regelmatig te - laten - doen door schoon te maken. Zo moeten betonplaten bijvoorbeeld regelmatig schoongeveegd worden om te voorkomen dat het vuil geleidelijk in het beton trekt.

beton-onderhoud

Geschikte materialen
Voor het schoonmaken van beton en voor de gladheidsbestrijding moet u echter wel de juiste middelen gebruiken om te voorkomen dat het materiaal beschadigt. Bepaalde materialen zorgen juist voor beschadigingen aan het beton die leiden tot het versneld moeten uitvoeren van betonreparaties. Voor het schoonmaken van beton zijn niet alle materialen geschikt. Zouten en chemische middelen zijn slecht voor beton. Die veroorzaken en versnellen namelijk schade aan het materiaal.

Herstellen
Betonschade kan verder ontstaan door onder andere schadelijke stoffen vanuit de lucht of vloeistoffen die weggelekt zijn, ouderdom van het materiaal en een lekkage of brand. Van Esterik Betonwerken kan betonschade voor u herstellen. Als er schade ontstaat aan het beton van bijvoorbeeld uw balkon, plafond of vloer, is het belangrijk dit vakkundig te laten repareren. Van Esterik Betonwerken is gespecialiseerd in:

 • Betonreparaties
 • Beton onderhoud
 • Betonbescherming om schade te voorkomen

Beton onderhoud is een specialisme
De werkwijze van Van Esterik Betonwerken kenmerkt zich door gespecialiseerde vakmensen en meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van betonreparatie en beton onderhoud. Daardoor kunt u zeker zijn van een vakkundige uitvoering van uw betonreparatie, beton renovatie of beton onderhoud. Bovendien dragen we bij aan de duurzame instandhouding van uw en onze bebouwde omgeving. Ook voor het voorkomen van betonschade kunt u terecht bij Van Esterik Betonwerken. Neem contact met ons op voor meer informatie over beton onderhoud aan uw woning of bedrijfspand.

De voordelen van Van Esterik Betonwerken als betonbouw bedrijf voor u:

 • Jarenlange ervaring
 • Zorgvuldige calculatie
 • Heldere offerte
 • Hoge kwaliteit
 • Vakmanschap
 • Betonvloeren bedrijf
 • Beton onderhoud dat schade voorkomt
beton-onderhoud-12

Veelzijdig materiaal
Beton is een materiaal dat zeer veel wordt gebruikt voor constructiedoeleinden, voor vloeren en meubelstukken, kunstwerken in de openbare ruimte en gebouwen en bruggen. Logisch, want het is een sterk, duurzaam materiaal. Als u het goed onderhoudt, gaat beton vele jaren mee. Als beton echter niet goed wordt onderhouden, kan het redelijk snel vervallen, waardoor constructies kwetsbaar kunnen worden. Gelukkig kan Van Esterik Betonwerken naast het storten van beton ook beton onderhoud en de reparatie van beton uitvoeren.

Problemen met beton voor zijn
Met het juiste onderhoud- en reparatiebeleid, kunt u ervoor zorgen dat uw beton er altijd in een super conditie uit blijft zien. Als professioneel betonbedrijf kunnen wij u helpen bij het inspecteren van uw beton, het opsporen van eventuele problemen en ‘t adviseren van de beste manier om het beton te repareren. Afhankelijk van de ernst van de schade, kunnen wij geavanceerde technieken inzetten om het beton weer in de door u gewenste conditie te krijgen.

Waarom Van Esterik Betonwerken inschakelen?
Het is verstandig om Van Esterik Betonwerken in te schakelen om ervoor te zorgen dat het beton in uw gebouwen en andere structuren stevig en sterk blijft. Wij beschikken vanzelfsprekend over de juiste materiaalkennis om uw beton in de best mogelijke conditie te houden. Ook zijn wij heel goed in staat om u te adviseren over het beste onderhoud voor uw beton. Daarmee bent u er zeker van dat het goed wordt onderhouden en dat het eventueel vervangen kan worden. Dit voor uw huisoprit, of veranda

Uw beton in topconditie
Door Van Esterik Betonwerken in te schakelen voor de reparatie van en het onderhoud aan uw beton, kunt u er zeker van zijn dat dit altijd in topconditie blijft. Inspecties en reparaties voorkomen dat de betonstructuur ernstig raakt aangetast en zorgen ervoor dat uw beton stevig en sterk blijft. Als u dus op zoek bent naar een betrouwbare partij voor uw beton onderhoud en het repareren en onderhouden van beton, dan kunt u het beste Van Esterik Betonwerken inschakelen.

Vele extra’s voor de klant
Wanneer u een cementdekvloer wilt laten storten of leggen, of beton onderhoud wilt laten plegen, dan moet u bij Van Esterik Betonwerken zijn. Als dynamisch vloerenbedrijf staan wij voor netheid, precisie, kwaliteit en een prettig contact met onze klanten. We proberen dan ook altijd net iets verder te gaan met onze diensten, waardoor we een bedrijf zijn dat vele extra’s doet voor u als klant.

Van Esterik Betonwerken

 • checkPersoonlijke service
 • checkRuim 20 jaar ervaring
 • checkBinnen 1 dag offerte
 • checkOveral in Nederland
 • checkVCA gecertificeerd