Beton voor tuin en terras

Bent u van plan om uw tuin te restylen? Hebt u dan ook al uw gedachten laten gaan over hoe u dat wilt aanpakken? Als wij u een tip mogen aanreiken, dan adviseren wij u om een duurzaam tuinpad en/of terras in uw tuin te laten aanbrengen van beton.

Beton is namelijk een veelzijdig materiaal, dat veel gebruikt wordt bij tuinaanleg. Zo zeten we dit vaak in om paden en terrassen aan te leggen, omdat ze met beton super makkelijk te maken zijn. Het is namelijk een relatief voordelig materiaal met een stevig oppervlak dat ook zeer weerbestendig is. Wat moet u weten voordat u uw pad of terras laat aanleggen met beton? U leest het hieronder.

Waarom beton voor mijn tuin en terras?

Als u van plan bent om een tuinpad of terras aan te leggen, dan is beton storten een uitstekende keuze. Beton is sterk, duurzaam en kosteneffectief. En beton voor tuin en terras biedt een breed scala aan voordelen. Als u Van Esterik Betonwerken inschakelt om uw tuinpad en/of terras in uw tuin aan te laten leggen, kunt u er zeker van zijn dat het een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat oplevert.

Beton-voor-tuin-en-terras betonnen-terras-aan-de-linge

Voordelen van beton voor tuin en terras

Laten we eens kijken naar de voordelen van het gebruik van beton voor tuin en terras. Ten eerste is beton slijtvast en duurzaam, waardoor het bestand is tegen de elementen. Het is ook vorstbestendig, wat betekent dat het gemakkelijk te onderhouden is. Ten tweede kunt u beton mooi laten afwerken met verschillende materialen, waaronder kleurrijke stenen, tegels en kiezels. En tot slot is beton kosteneffectief, waardoor u hiermee een tuinpad of terras kunt aanleggen zonder hiervoor al te diep in uw buidel te hoeven tasten.

Naadloze afwerking

Een ander groot voordeel van een terras in beton is het naadloze karakter. Hierdoor kan er geen onkruid groeien in de voegen of vuil ophopen. Als u de gladde afwerking jaarlijks beschermt tegen mos hoeft u zich ook geen zorgen te maken om uit te glijden bij regenachtig weer.

Perfect op maat

Aangezien een betonterras gegoten wordt, kunt u hem meteen op maat laten maken. Hoogtes worden perfect afgepast en ook de afloop voor water vormt geen enkel probleem. Wenst u de look van tegels dan kunt u namaakvoegen laten slijpen op elke gewenste afstand. Zo kunt u het doen lijken alsof uw terras gemaakt is van gigantische tegels die meer dan 200 cm groot zijn. Bekijk onze projecten.

Ruime keuze afwerkingsmogelijkheden

Door een kwartslaag toe te voegen op de afwerkingslaag kunt het terras elke gewenste kleur geven. Daarnaast kan je ook kiezen voor verschillende coatings en afwerkingstechnieken die een invloed zullen hebben op de gladheid, afwerking en onderhoud. Nabehandelen is ook steeds perfect mogelijk.

Expertise en ervaring

Als u overtuigd bent van de voordelen van beton voor gebruik bij terras- en tuinaanleg, kunt u Van Esterik inschakelen om het tuinpad of het terras van uw dromen in uw tuin aan te laten leggen. Wij hebben uiteraard alle expertise en de ervaring in huis om het beton op de juiste manier aan te brengen. Bovendien garanderen we u de hoogste kwaliteit van beton voor tuin en terras. Ook zorgen wij voor een hoogwaardige kwaliteit in de juiste mengverhouding dat sterk, duurzaam én bestand is tegen de Hollandse elementen.

Contact

Schakel Van Esterik in voor het aanbrengen van elementen van beton voor tuin en terras. Voor het laten aanbrengen van betonelementen voor tuin en terras kunt u uiteraard altijd terecht bij de specialisten van Van Esterik. Neemt u daarvoor contact met ons op. We staan u graag te woord.

betonvloer-voor-een-jacuzzi-en-een-tuinhuis-te-maastricht

Van Esterik Betonwerken

  • checkOplevering binnen 1 maand
  • checkRuim 20 jaar ervaring
  • checkOveral in Nederland
  • checkScherpe tarieven
  • checkVCA gecertificeerd