Cementdekvloeren

Cementdekvloeren zijn veelzijdig inzetbaar, ijzersterk en gaan uw leven lang mee. Een dekvloer van Van Esterik Betonwerken wordt bovendien ook nog eens tegen een uiterst voordelig tarief aangebracht. Bij Van Esterik Betonwerken slaagt u voor een cementdekvloer oftewel zandcementdekvloer altijd.

Of u nu kiest voor tapijt, laminaat, zeil, grind, parket, PVC, natuursteen of tegels, al dan niet met vloerverwarming, een cementdekvloer van Van Esterik Betonwerken vormt de juiste basis voor uw interieurwensen. Doordat we de cementdekvloer zelf storten Van Esterik in alle opzichten de meest efficiënte partij wanneer u cementdekvloeren nodig hebt. 

Voordelen cementdekvloeren van Van Esterik Betonwerken

Doordat wij zelf zand en cement vervoeren voor uw cementdekvloeren bent u niet afhankelijk van een andere - derde - partij. Andere voordelen zijn:

 • de expertise en kunde zijn van een hoog niveau
 • onze schone werkwijze bij het storten van de dekvloeren
 • het voorkomen van overlast door materiaalopslag voor de dekvloer
 • en bovendien de extreem hoge kwaliteit van de cementdekvloer

Dekvloeren tegen de scherpste prijs

Doordat een groot deel van het werk aan de cementdekvloeren of zandcementdekvloeren uit handen wordt genomen door de volautomatische vrachtwagen en daardoor slechts één mankracht nodig is voor de dekvloer, kan Van Esterik Betonwerken voor cementdekvloeren de scherpste prijzen hanteren in zijn kwaliteitsklasse.

Jarenlange ervaring

Wij leveren cementdekvloeren van hoge kwaliteit dankzij jarenlange ervaring in cementdekvloeren. U gaat bouwen. Als aannemer, bedrijf of particulier. En het enige wat u wilt hebben - in elke fase van de bouw - is duidelijkheid vooraf. Ook als het gaat om uw cementdekvloer. Wat ons typeert:

 • duidelijke communicatie: vanaf het eerste contact
 • scherpe prijzen: door verregaande specialisatie
 • veel kennis: zowel van het product als van de bouw
 • en gevoel voor esthetiek

Wat kunnen we voor u betekenen?

Wij zijn professionele vloerenleggers. Wij leggen onder andere cementdekvloeren. Dat doen we met vakmensen die het vak beheersen, maar ook goed kunnen communiceren, afspraken nakomen en bij vertrek alles weer ‘gewoon’ netjes achterlaten. Want een volgende keer willen we dat u ons weer inschakelt bij het leggen van een nieuwe vloer. Cementdekvloeren komen op de draagvloer te liggen. Eenmaal droog komt daar de bovenvloer op. Dat laatste maakt het zo belangrijk dat we ons werk goed doen: elke afwijking, hoe minimaal ook, heeft invloed op de uitstraling en kwaliteit van uw vloer.

Cementdekvloeren

Bent u op zoek naar een professional op het gebied van cementdekvloeren? Dan helpen wij u graag verder. De naam Van Esterik Betonwerken laat wellicht al vermoeden dat wij gespecialiseerd zijn in het leggen van cementdekvloeren. Wij ontzorgen u op dit vlak van begin tot eind. U hoeft alleen maar uw wensen door te geven aan ons. Wij verrassen u met ons vakmanschap. Het startschot voor het leggen van uw cementen dekvloer vindt plaats wanneer het zand met het cement gebonden wordt. Dit resulteert in een zand-cementspecie van de juiste sterkte. In de volksmond wordt hierna ook gesproken over mortel. Hieronder vallen meerdere fijne betontypes.

Onze voordelen voor u:

 • jarenlange ervaring
 • hoge kwaliteit
 • vakmanschap

Extra’s

Wanneer u een cementdekvloer wilt laten storten of leggen, moet u bij Van Esterik Betonwerken zijn. Als dynamisch vloerenbedrijf staan wij voor netheid, precisie, kwaliteit en het contact met onze klanten. We proberen dan ook altijd net iets verder te gaan met onze diensten, waardoor we een bedrijf zijn dat vele extra’s doet voor u als klant.

Een cementdekvloer laten leggen of storten door experts

Voor een goede cement dekvloer - groot of klein - moet u bij Van Esterik Betonwerken zijn. Op de dekvloer die u door ons laat leggen of storten, kunt u allerlei verschillende soorten vloerbedekking laten plaatsen. Denk hierbij aan laminaat, tegels of tapijt. Wij zorgen voor een solide basis, zodat u kunt genieten van een egale vloer van hoogwaardige kwaliteit. Wij zijn gevestigd in Kesteren, Gelderland.

zwembad-bloemendaal geisoleerde-betonvloer-aanbouw-hellevoetsluis-2 betonnen-terras-ingezaagd-tegelmotief-den-haag

Van Esterik Betonwerken

 • checkRuim 20 jaar ervaring
 • checkBinnen 1 dag offerte
 • checkOveral in Nederland
 • checkScherpe tarieven
 • checkVCA gecertificeerd