Betonvloer veranda

Bent u van plan om een veranda te plaatsen in uw tuin? Zorg dan voor een strakke, egale vloer door middel van beton. Wanneer u kiest voor een veranda met een betonvloer zult u zien dat de houten, sfeervolle veranda een strak en modern tintje krijgt. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over onkruid en het sjouwen met zware tegels is ook niet nodig.

✓ Egale vloer in uw veranda
✓ Oplevering binnen 1 maand
✓ Strakke, moderne uitstraling
✓ Persoonlijke service
✓ Heerlijke plek om te genieten van uw tuin

whatsapp-image-2021-07-01-at-20-07-21--5- whatsapp-image-2021-07-01-at-20-07-21

Een betonvloer, hoe ziet dat eruit?

Een betonvloer voor uw veranda kunnen we het beste omschrijven als kunstmatig, samengesteld, steenachtig materiaal. De gemakkelijke verwerkbare emulsie kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt, waaronder als betonvloer in uw veranda. Beton is hoogwaardig bouwmateriaal wat is samengesteld uit cement (wat eigenlijk het bindmiddel is) zand, steenslag of grind. Wanneer aan deze substantie water wordt toegevoegd gaat dit door een chemische werking verharden. Dit zorgt voor een strakke en moderne verandavloer van beton.

Betonvloer veranda laten storten

Als u een betonvloer in uw veranda wilt laten storten, is het verstandig om u eerst te verdiepen in een aantal zaken. Ons advies is om eerst te kijken naar het juiste type beton voor uw betonvloer veranda. Daarbij is de sterkteklasse van het beton bepalend voor een betonvloer in de veranda. Er wordt ook wel een dampdichte vloeistof aangebracht op het betonoppervlak of het oppervlak wordt continue nat gehouden.

whatsapp-image-2021-07-01-at-20-16-40--1- whatsapp-image-2021-07-01-at-20-16-40--2-

Veranda betonvloer

Wij maken voor u elke gewenste betonvloer in uw veranda, inclusief wapening, isolatie en andere benodigdheden. Dit doen we voor zowel particulieren als aannemers. We zorgen niet alleen voor betonvloeren in veranda’s, maar ook voor woningbouw, aanbouw, garages, tuinhuisjes, schuttingen, terrassen en bedrijfsruimtes. Onze werkzaamheden bestaan uit: bekisting, folie of tempex, leveren en aanbrengen wapening, leveren en storten beton met betonpomp. Gaat u voor een standaard, monolitisch (gevlinderd) afgewerkte betonvloer of een schoonwerk betonvloer in uw favoriete kleur? Wij laten uw wensen voor uw betonvloer veranda graag in vervulling gaan.

Offerte betonvloer veranda

Vraag snel en gemakkelijk een offerte aan voor een betonvloer in uw veranda. Wij kunnen u binnen 1 dag een offerte toesturen!

Heeft u vragen? Aarzel niet om contact op te nemen.

whatsapp-image-2021-07-01-at-20-16-40--3- whatsapp-image-2021-07-01-at-20-16-40--5-

Van Esterik Betonwerken

  • checkOplevering binnen 1 maand
  • checkPersoonlijke service
  • checkRuim 20 jaar ervaring
  • checkBinnen 1 dag offerte
  • checkOveral in Nederland
  • checkVerkoop materiaal
  • checkScherpe tarieven
  • checkVCA gecertificeerd