Betonvloer storten garage

Betonvloeren

Van Esterik Betonwerken heeft alle expertise in huis voor het storten van een kwaliteitsvloer. Alle kleuren zijn eigenlijk mogelijk en geschikt voor zowel de particulier als een bedrijf. Betonvloeren storten is specialistisch werk voor ervaren mensen. Tegen een scherpe prijs, een kwaliteitsvloer die tientallen jaren zijn diensten zal bewijzen. Een hoogwaardig product wat geschikt is om een strakke vloer te verkrijgen in de privéwoning, terrassen, kelders, bedrijven en garages. Alle middelen en apparatuur hebben wij in huis om een goed product af te leveren.

De perfecte garagevloer

De ideale oplossing voor een strakke garagevloer is een betonvloer. Een duurzaam antwoord is de monolietvloer. Een garagevloer kan bestaan uit stoeptegels. Na verloop van tijd gaan deze tegels toch verzakken met alle vervelende gevolgen van dien.
Een betonvloer storten garage zorgt voor veel voordelen zoals:

• Weinig tot geen onderhoud
• Geen verzakking zoals wel het geval is met stoeptegels
• Een slijtvaste vloer die uit één geheel bestaat
• Een stijlvol afgewerkte vloer die tevens vloeistofdicht is

Van Esterik Betonwerken is een specialist in het betonvloer storten garage.

Monoliet
Een oppervlaktebewerking op een speciale manier, is bijvoorbeeld een monolitische afwerking. De oppervlakte van de betonvloer wordt na droging langdurig gevlinderd met een speciale machine. Er ontstaat een dichte, gladde vloer die slijtvast is.

Werkzaamheden
Een betonvloer storten garage zal plaatsvinden door bepaalde werkzaamheden te verrichten. Als eerst komt iemand van betonwerken kijken, wat nodig is om de garagevloer te verwezenlijken. Nadat er een offerte is gemaakt en akkoord is zal de klant een handtekening zetten. Er wordt beton geleverd en gestort d.m.v. een betonpomp. Bewapening zal worden aangebracht en er wordt bekist en ontkist. Folie zal op de vloer worden aangebracht en na droging kunnen verdere bewerkingen worden uitgevoerd. Er wordt maatwerk geleverd door een afwerking te bewerkstelligen die u voor ogen had. Alles is mogelijk, voor alles is een oplossing.

Betonvloer storten garage

Betonvloer storten garage kan eigenlijk direct op de draagvloer. Deze vloer moet voldoende draagkracht hebben en stevig zijn. Beton is een massief materiaal, wanneer het droog is. Het is niet mogelijk dat de betonvloer direct op een tegelvloer kan worden gestort. Heeft u een houten vloer, dan is het verstandig deze eerst te verwijderen voordat er beton wordt gestort. Wanneer na het slopen van de oude vloer de kruipruimte zichtbaar wordt, dan kan het beton direct hierin worden gestort. Meestal wordt de kruipruimte, die behoorlijk diep kan zijn, opgehoogd met zand en geïsoleerd. Kijk voor nog meer informatie verder op de website.

Van Esterik Betonwerken

  • checkRuim 20 jaar ervaring
  • checkBinnen 1 dag offerte
  • checkOveral in Nederland
  • checkVerkoop materiaal
  • checkScherpe tarieven
  • checkVCA gecertificeerd