Betonvloeren bedrijf

Overweegt u om een betonvloer in uw huis te laten leggen in een andere kleur dan de gebruikelijke grijstinten? Een gekleurde betonvloer is bij betonvloeren bedrijf Van Esterik Betonwerken altijd mogelijk. Betonnen vloeren kunnen wij voor u in een aantal modieuze kleuren leveren. Als betonvloeren bedrijf vertellen wij u er hieronder graag meer over.

De meeste betonvloeren die wij leggen - of storten, zoals dat heet - leveren wij u in een aantal grijstinten. Die vloeren kleuren wij door het toevoegen van pigment. Dit pigment bestaat uit zeer fijne deeltjes kleurstof die we in de toplaag van de vloer strooien.

 

Betonvloer in grijstinten

Naast de pigmenten in diverse tinten grijs, zijn ook andere kleuren voor een betonvloer mogelijk. Hiermee laat u uw vloer weer helemaal aan de eisen van de moderne tijd voldoen. Zo kunt u dus ook kiezen voor een betonvloer in bijvoorbeeld de gewaagde kleuren rood of blauw. Door het gebruik van pigment om een betonvloer te kleuren, weet u ook zeker dat de betonvloer in bijvoorbeeld de veranda of garage die u door uw betonvloeren bedrijf Van Esterik Betonwerken laat storten ook echt kleurvast is en blijft.

betonvloeren-bedrijf prijs-betonvloer terras-renovatie-met-zwembad-en-jacuzzi-te-oosterbeek

Hoe stort uw betonvloeren bedrijf uw betonvloer?

Een (gekleurde) betonvloer aanbrengen verloopt in de regel in de volgende stappen:

 • Aanbrengen van de wapeningsnetten
 • Vloerverwarming leggen
 • Storten en vlinderen van de betonvloer
 • Instrooien van pigment in de gekozen kleur


Hoe brengt uw betonvloeren bedrijf kleurpigment aan?

Hoe brengen wij een kleur aan in een betonvloer? Nadat de vloer gestort is moet deze enige tijd drogen. We laten hem nog niet helemaal uitharden, want vlak voordat hij uithardt, starten we met het vlinderen van de vloer. Daarbij strooien we het pigment in de gewenste kleur in de vloer. De kunst is om op het juiste moment de kleur aan te brengen. Om die reden zijn wij tijdens dit proces voortdurend op locatie om de afwerking te kunnen controleren voor het beste eindresultaat.

Wensen en eisen

Betonvloeren bedrijf Van Esterik Betonvloeren legt de lat hoog om alle vloeren op maat te maken naar de wensen en eisen van u als opdrachtgever en gebruiker. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en wij zijn pas tevreden als u dat bent. Van Esterik Betonvloeren legt betonvloeren van hoge kwaliteit voor uw huis, terras, zwembad, veranda of oprit. Voor ieder soort bedrijf en elke particulier kunnen wij een geschikte vloer leggen. Uiteraard met een perfect afgewerkt resultaat waar u nog jaren van geniet.


Soorten vloeren

Ieder bedrijf heeft haar eigen specifieke eisen en wensen als het gaat om de vloer. Dat is de reden dat wij verschillende soorten betonvloeren maken die weinig onderhoud nodig hebben.

 • Supervlakke vloeren – voldoen aan de hoogste vlakheidseisen; DIN15.185, VDMA, NEN2747 (1); toepassing in smalle gangen of hoogbouwmagazijnen
 • Multifunctionele voegloze vloer (vloeistofdicht) – veel voorkomende vlakheden DIN18.202 (4), NEN2747 (3) (4); toepassing in bedrijfshallen, opslag, garagebedrijven, wasplaatsen, kelders
 • Buitenvloeren / terreinverharding – NEN2747 (6) – slijtvaste vloeren; toepassing buiten, laad- en loskuilen, buitenopslag
aanbouw-te-amsterdam betonnen-looppad-te-bergen-op-zoom betonvloer-bedrijfshal

Afwerkingen van uw vloer door uw betonvloeren bedrijf

De juiste afwerking is essentieel voor de levensduur en kwaliteit van uw betonvloer. Met een goede afwerking zorgen we ervoor dat uw betonvloer sterker en dichter wordt en daarmee langer in goede conditie blijft. Met een goede afwerking zorgen wij ervoor dat de toplaag van uw vloer sterker wordt en verdicht is waardoor wij u een langere levensduur voor uw betonvloer garanderen. Van Esterik Betonvloeren hecht als betonvloeren bedrijf veel waarde aan de juiste nabehandeling van betonvloeren. Al te vaak zien wij dat dit onderdeel onvoldoende aandacht krijgt. Een deugdelijke nabehandeling voorkomt de eerste haarscheuren in een vloer.

Contact

Hebt u ook interesse in duurzame en onderhoudsarme betonvloer al dan niet in een fraaie kleur? Neem dan snel contact met uw betonvloeren bedrijf Van Esterik Betonwerken op voor een oriënterend gesprek. Wij adviseren u volledig over de aanschaf van en het storten van een - gekleurde - betonvloer. U kunt ook een offerte aanvragen via het formulier op onze website. Voor vragen of meer informatie zijn wij te bereiken via telefoonnummer 06 - 2240368 of via de mail: info@vanesterikbetonwerken.nl. We staan u graag te woord.

Van Esterik Betonwerken

 • checkOplevering binnen 1 maand
 • checkPersoonlijke service
 • checkRuim 20 jaar ervaring
 • checkBinnen 1 dag offerte
 • checkScherpe tarieven