Tempex fundering

Wilt u een tempex fundering laten maken door een doorgewinterde deskundige op dit terrein? Klopt u dan gerust aan bij Van Esterik Betonwerken. Wij zijn dé specialist op het gebied van betonwerkzaamheden en verzorgen een tempex fundering voor uw pand van superkwaliteit.

Overweegt om u een tempex fundering door Van Esterik Betonwerken te laten maken? Dan kunt u altijd rekenen op een vaste lage prijs. We bespreken de precieze situatie met u en stellen een helder plan op voor de beste aanpak. Vervolgens maken we een maatwerkofferte.

Topkwaliteit tempex fundering

Wanneer u akkoord gaat met deze offerte, maken wij met enthousiasme een topkwaliteit tempex fundering voor uw woning of bedrijfspand. Voor de juistheid van de  offerte vragen wij u dan ook zo veel mogelijk informatie over uw situatie op te sturen wanneer u het contactformulier invult. U kunt natuurlijk ook altijd telefonisch contact met één van onze specialisten opnemen om uw project te bespreken.

tempex-fundering-vanesterik tempex-fundering vanesterik-tempex

Wat is een tempex fundering?

Een tempex fundering, of EPS-fundering, is een lichtgewicht alternatief voor een betonnen fundering. Tempex is naast licht in gewicht ook een goed isolerend materiaal. Het bestaat uit kleine, aan elkaar gelijmde bolletjes. Voor een tempex fundering maken onze specialisten de tempex platen ter plekke op maat. Vervolgens leggen zij ze op de goede plek.

Specialist in betonwerkzaamheden

Van Esterik Betonwerken is niet alleen gespecialiseerd in het maken van een tempex fundering. Wij verzorgen uw betonwerkzaamheden compleet van A tot Z. Zo houden we ons onder andere bezig met:

betonvloer-storten-aanbouw betonvloer-bedrijfshal-1 whatsapp-image-2022-09-08-at-22-25-16--2-

Wanneer is een tempex fundering de beste keuze?

Als wij een fundering onder een bouwwerk moeten aanbrengen is een betonnen fundering niet altijd het eerste waar we aan denken. Soms is het aanbrengen van een andere fundering nodig om een bouwwerk te stabiliseren. Bijvoorbeeld met behulp van een tempex fundering. Deze passen we vaak toe in situaties waarin een betonnen fundering ongeschikt blijkt. Hieronder staat een aantal voorbeelden van situaties waarin tempex fundering het beste tot zijn recht komt.

  • Als de ondergrond waarop gebouwd wordt niet stabiel genoeg is voor een betonfundering biedt de tempex fundering uitkomst op de zachte bodem
  • Om lichtgewicht constructies als tuinhuisjes, schuttingen, carports of een kleine aanbouw te ondersteunen; een tempex fundering is dan vaak voldoende
  • Tempex kan dienen als thermische isolatie onder een betonvloer of -fundering. De tempex platen komen dan onder de betonconstructie wat warmteverlies via de vloer tegengaat. De energie-efficiëntie van een gebouw gaat hiermee dus ook merkbaar omhoog
  • Soms is het moeilijk om ergens beton te storten. Bijvoorbeeld op een slecht bereikbare locatie voor een betonmixer. Een tempex fundering kan dan de oplossing zijn, omdat het materiaal met het geringe gewicht makkelijk kan worden vervoerd naar de juiste plek

Let wel dat een tempex fundering dus niet altijd de beste keuze is. Het is dus altijd verstandig om advies te vragen aan onze specialisten. Zij kunnen u vertellen welk type fundering het beste is voor uw specifieke bouwproject.

Service van Van Esterik Betonwerken

Waarom u nu precies kiest voor de service van Van Esterik Betonwerken voor het maken van een tempex fundering? Wij staan voor over all deskundigheid en duidelijke communicatie. Kies voor Van Esterik Betonwerken voor het maken van uw tempex fundering, en u weet precies waar u aan toe bent. Bij uw vaste contactpersoon kunt u terecht voor eventuele vragen. Bovendien zijn we helder en transparant over de kosten van de tempex fundering, die u vooraf te zien krijgt in een maatwerkofferte. We werken vakkundig en snel en verzorgen een tempex fundering in hoge kwaliteit. Profiteer ook van onze jarenlange ervaring in betonwerkzaamheden en neem contact op voor meer informatie.

 

Duidelijke offerte tempex fundering

Laat de tempex fundering voor uw pand verzorgen door de specialisten van Van Esterik Betonwerken. Neem direct contact op voor een duidelijke en verhelderende offerte. Dat kan via het contactformulier hier op de site, door te bellen naar 06 22403685 of een mail naar info@vanesterikbetonwerken.nl te sturen. Daarna komen we onmiddellijk in de benen voor uw tempex fundering.

Van Esterik Betonwerken

  • checkOplevering binnen 1 maand
  • checkPersoonlijke service
  • checkRuim 20 jaar ervaring
  • checkBinnen 1 dag offerte
  • checkOveral in Nederland