Fundering bedrijf

Zoekt u een betrouwbaar fundering bedrijf, een specialist in betonwerken? Van Esterik Betonwerken is een gespecialiseerd fundering bedrijf met meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van betonwerk, storten van funderingen en de levering van beton en materialen.

Wij hebben als hoofdactiviteit het aannemen en uitvoeren van betonvloeren en funderingen in alle sectoren van bedrijfsmatig tot particulier. Wij zijn dé specialist op het gebied van betonwerken. Daarom garanderen wij u altijd de hoogste kwaliteit. Of er nu een uitbouw of een aanbouw moet worden verwezenlijkt, een fundering hebt u altijd nodig.

Verschil uitbouw en aanbouw

Veel mensen denken dat een aanbouw hetzelfde is als een uitbouw. Dit is echter niet het geval. Beiden verschillen niet veel van elkaar, maar er zit wel degelijk onderscheid in. Onder een uitbouw verstaan we dat een bepaalde ruimte uitgebouwd wordt. Dus wanneer een keuken groter moet worden, spreken we over een uitbouw. Bij een aanbouw wordt een afzonderlijke ruimte, aan een bestaand hoofdgebouw toegevoegd. Dat kan een garage zijn of bijvoorbeeld een kantoor of hobbyruimte. De fundering van deze aanbouw, dient stevig te zijn, vooral wanneer het een garage betreft. Zoekt u daarvoor een fundering bedrijf dat het klappen van de zweep kent? Dan bent bij Van Esterik Betonwerken aan het juiste adres.

Soorten aanbouw/uitbouw

Hebt u plannen om uw huidige leefruimte uit te breiden met een aanbouw? Dan is een fundering aanbouw niet het eerste waar u aan denkt. Toch is deze nodig om een stevig bouwwerk te kunnen dragen. Van Esterik Betonwerken is een fundering bedrijf dat o.a. gespecialiseerd is in de fundering van uw tuinhuis, betonnen vloer storten, fundering aanbouw, betonvloer huiskamer, betonvloer woonkamer, betonvloer storten garage, betonvloer garage, betonvloer aanbouw en betonvloer uitbouw. Een stabiele fundering is nodig om een gebouw duurzaamheid te geven. De fundering draagt als het ware de aanbouw vanaf de ondergrond. Krachten moeten zo veel mogelijk worden verdeeld over het oppervlak. Hoe groter het oppervlak is, hoe beter het gebouw wordt gedragen.

Varianten

Als fundering bedrijf bieden we u een aantal funderingsmogelijkheden, bijvoorbeeld de gemetselde en de houten variant. Een houten fundering zal altijd onder de waterspiegel moeten worden gecreëerd, anders ontstaat er houtrot. Een betonnen fundering is veruit de beste keus omdat deze bestaat uit duurzaam materiaal. De fundering van de aanbouw zal - net als het hoofdgebouw - lang mee moeten gaan.

Erker aanbouw

De aanbouw van een erker geeft licht, ruimte en een groter woongenot. Soms zijn enkele meters aanbouw al voldoende om meer leefruimte te krijgen. Een aanbouw plaatsen is een hele onderneming, te beginnen met de fundering. Van Esterik Betonwerken heeft de juiste expertise in huis om een professionele fundering te storten. Een aanbouw die aan een bestaande woning wordt toegevoegd vergt nogal wat deskundigheid om alles in goede banen te leiden. Een goed overzicht is belangrijk evenals de kosten en de mogelijkheden van zo'n project.

Aanbouwprojecten die we als fundering bedrijf voor u kunnen uitvoeren:

 • Erker
 • Garage
 • Hobbyruimte
 • Werkruimte voor pedicure, schoonheidsspecialiste
 • Schuur
 • Extra berging
 • Bijkeuken voor wasmachine etc.

Een aanbouw is een uitbreiding van je huis. Er is soms wel wat onduidelijkheid over vergunningen in deze. Elke gemeente heeft weer een ander beleid en handhaving van prijzen. Informeer vooraf wat een vergunning voor een aanbouw kost.

De voordelen van Van Esterik Betonwerken als fundering bedrijf voor u:

 • Jarenlange ervaring
 • Zorgvuldige calculatie
 • Heldere offerte
 • Hoge kwaliteit
 • Vakmanschap
 • Dé specialist als fundering bedrijf

Wanneer u een fundering wilt laten storten of leggen, moet u bij Van Esterik Betonwerken zijn. Als dynamisch fundering bedrijf staan wij voor netheid, precisie, kwaliteit en het contact met onze klanten. We proberen dan ook altijd net iets verder te gaan met onze diensten, waardoor we een bedrijf zijn dat vele extra’s doet voor u als klant.

fundering-bedrijf

Van Esterik Betonwerken

 • checkPersoonlijke service
 • checkRuim 20 jaar ervaring
 • checkOveral in Nederland
 • checkVCA gecertificeerd