Poerenfundering

Bent u op zoek naar een specialist voor uw poerenfundering? Dan gaat u bij Van Esterik Betonwerken vast en zeker slagen. Wij zijn gespecialiseerd in bijna alle betonwerkzaamheden. Of het nu gaat om het maken van een strakke betonvloer of een stevige fundering: u kunt rekenen op onze specialisten. Dus ook voor het maken van een poerenfundering.

Voor meer informatie over dit type fundering en waarom u juist kiest voor Van Esterik Betonwerken, leest u verder. U kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen. Wij sturen u graag een offerte op maat voor een poerenfundering.

poerenfundering project-vanesterikbetonwerken geisoleerde-betonvloer


Wat is een poerenfundering?

Bij poerenfundering wordt de fundering gevormd door een dik betonblok waar een kolom op geplaatst wordt. Dit betonblok heet de poer. De poer is altijd een uit beton gevormde of gemetselde ondersteuningsconstructie. Hij heeft een vierkante vorm met daar bovenop een kleinere vierkante kolom. Vroeger werd de poer eigenlijk altijd gemetseld. Dit was de meest simpele manier van het maken van een poerenfundering. Door verdere ontwikkeling van de techniek, wordt de betonpoer veel meer ingezet. De poer wordt vrijwel nooit meer gemetseld. Voor een poerenfundering van beton zijn er twee mogelijkheden. Onze specialisten kunnen de betonpoer te plekke vormen door cement in een gat te gieten. Een tweede optie is het plaatsen van een prefab poer. Die is vooraf al gevormd en wordt in zijn geheel in de grond geplaatst.

 

Kosten van een poerenfundering

Wanneer u een poerenfundering door Van Esterik Betonwerken laat plaatsen, dan kunt u altijd rekenen op een superscherpe prijs. Wij stellen ons eerst op de hoogte van uw situatie. Vervolgens stellen we een plan op over wat de meest praktische en efficiënte werkwijze is. Voor de kosten van de poerenfundering stellen we een offerte op maat voor u op. Gaat u akkoord met onze offerte? Dan gaan we snel aan het werk voor u. Wilt u weten wat uw investering voor een poerenfundering voor u is? Geef ons alvast zo veel mogelijk informatie via het contactformulier. Wij stellen snel een vrijblijvende offerte voor u op. U kunt ook altijd telefonisch contact opnemen of een mail sturen om uw situatie voor te leggen.

De voordelen van Van Esterik Betonwerken als betonbouw bedrijf voor u:

 • Jarenlange ervaring
 • Zorgvuldige calculatie
 • Heldere offerte
 • Hoge kwaliteit
 • Vakmanschap

Wanneer u een poerenfundering wilt laten aanbrengen, dan moet u bij Van Esterik Betonwerken zijn. Als dynamisch betonbouw bedrijf staan wij voor netheid, precisie, kwaliteit en het nauwe contact met onze klanten. We proberen dan ook altijd net iets verder te gaan met onze diensten, waardoor we een bedrijf zijn dat vele extra’s doet voor u als klant. U kunt ook bij ons terecht voor levering van beton en wapening.

Kies voor onze service

Waarom u juist kiest voor Van Esterik Betonwerken voor het verzorgen van een poerenfundering? Wij vinden heldere communicatie heel belangrijk. En wanneer u voor onze service kiest, weet u precies waar u aan toe bent. Ook kunt u bij uw vaste contactpersoon terecht voor vragen en zijn we altijd helder en transparant over de kosten van de poerenfundering. We werken vakkundig en snel. U kunt bij Van Esterik Betonwerken altijd rekenen op een poerenfundering van hoge kwaliteit. Wij hebben dan ook al jarenlang ervaring met het uitvoeren van betonwerkzaamheden. Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Werkzaamheden van Van Esterik Betonwerken

Van Esterik Betonwerken is uw specialist op het gebied van werkzaamheden met beton. We zijn niet alleen sterk in het maken van een poerenfundering. Kiest u voor onze service, dan kunt u onder andere op het volgende rekenen:

 • Isolatie leveren en aanbrengen
 • Betonpomp leveren
 • Beton leveren en aanbrengen
 • Wapening leveren en aanbrengen
 • Beton storten
 • Betonvloer vlinderen

Contact

U kunt ervoor kiezen om enkel de poerenfundering door ons te laten verzorgen, maar u kunt ook voor een totaalpakket kiezen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Onze specialisten van Van Esterik Betonwerken vertellen u er graag meer over. Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 0622403685. Via de mail zijn we te bereiken op info@vanesterikbetonwerken.nl.

Van Esterik Betonwerken

 • checkOplevering binnen 1 maand
 • checkPersoonlijke service
 • checkRuim 20 jaar ervaring
 • checkBinnen 1 dag offerte