Betonvloer oprit

Bent u van plan om een oprit te maken of te vernieuwen? Zorg dan voor een strakke, egale vloer door middel van beton. Wanneer u kiest voor een oprit betonvloer zult u zien dat de betonvloer voor uw woning, tuin of bedrijfspand een strakke en moderne twist krijgt. Zo zorgen wij ervoor dat uw auto op een waardige plek geparkeerd staat.

✓ Waardige toegangspoort voor uw huis
✓ Oplevering binnen 1 maand
✓ Strakke, moderne uitstraling
✓ Persoonlijke service
✓ Eenvoudig schoon te houden

whatsapp-image-2021-07-01-at-21-33-25--6-

Gespecialiseerd in betonvloeren en funderingen

Van Esterik Betonwerken uit Kesteren is een erkend bedrijf dat gespecialiseerd is in het storten van betonvloeren en funderingen, onder andere voor een betonnen oprit. Naast een betonvloer in de veranda zien wij de vloeren ook terug in de woonkamer, in de veranda, als volledig terras en zélfs als (natuur)zwembad.


Een betonvloer, hoe zit dat eruit?

Een betonvloer voor uw oprit kunnen we het beste omschrijven als kunstmatig, samengesteld, steenachtig materiaal. De gemakkelijke verwerkbare emulsie kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt, waaronder als oprit. Beton is hoogwaardig bouwmateriaal wat is samengesteld uit cement (wat eigenlijk het bindmiddel is) zand, steenslag of grind. Wanneer aan deze substantie water wordt toegevoegd gaat dit door een chemische werking verharden. Dit zorgt voor een strakke en moderne opritvloer van beton.

whatsapp-image-2021-07-01-at-20-16-40--6-

Betonvloer oprit laten storten

Als u een betonvloer oprit wilt laten storten, is het verstandig om u eerst te verdiepen in een aantal zaken. Ons advies is om eerst te kijken naar het juiste type beton voor uw oprit. Daarbij is de sterkteklasse van het beton bepalend voor een betonvloer.
Er wordt ook wel een dampdichte vloeistof aangebracht op het betonoppervlak of het oppervlak wordt continue nat gehouden.


Oprit betonvloer

Wij maken voor u elke gewenste oprit van beton, inclusief wapening, isolatie en andere benodigdheden. Dit doen we voor zowel particulieren als aannemers. We zorgen niet alleen voor opritten, maar ook voor woningbouw, paardenstallen, aanbouw, garages, tuinhuisjes, veranda´s, schuttingen, terrassen en bedrijfsruimtes. Onze werkzaamheden bestaan uit: bekisting, folie of tempex, leveren en aanbrengen wapening, leveren en storten beton met betonpomp. Gaat u voor een standaard, monolitisch (gevlinderd) afgewerkte betonvloer of een schoonwerk betonvloer in uw favoriete kleur? Wij laten uw wensen voor uw oprit graag in vervulling gaan.

whatsapp-image-2021-07-01-at-20-07-21--1-

Offerte Betonvloer oprit

Vraag snel en gemakkelijk een offerte aan voor een betonvloer oprit. Wij kunnen u binnen 1 dag een offerte toesturen!

Heeft u vragen? Aarzel niet om contact op te nemen.

Van Esterik Betonwerken

  • checkOplevering binnen 1 maand
  • checkPersoonlijke service
  • checkRuim 20 jaar ervaring
  • checkBinnen 1 dag offerte
  • checkOveral in Nederland
  • checkVerkoop materiaal
  • checkScherpe tarieven
  • checkVCA gecertificeerd